Centar za promociju wellness i spa SUNNY, u saradnji sa Klubom privrednih novinara, organizuje Regionalnu konferenciju o zdravstvenom, wellness i spa turizmu. Konferencija će okupiti eminentne eksperte i profesionalce iz zdravstvenog, wellness i SPA turizma iz Srbije i zemalja regiona.
Vodeća tema konferencije je “Održivi profitabilni wellness & SPA koncept u hotelima“. Na konferenciji, namenjenoj profesionalcima u turističkoj industriji, vlasnicima hotela i wellness centara, menadžerima, proizvođačima i distributerima opreme, medicinskom i nemedicinskom osoblju, investitorima, turistčkim agencijama i ostalima, razgovaraće se o primeni znanja i veština, motivaciji zaposlenih, angažovanju konsultanata za uspešan i profitabilan wellness i SPA centar, izazovima u stvaranju povoljnih prilika za planiranje i rast profita.
Učešće na konferenciji potvrdili su: Adél Joós, direktor HUNGUEST Hotels group, jedne od najvećih hotelskih grupacija u Evropi, Peter Gulyas predstavnik TO Mađarske, prof. dr Milica Lazović, prof. dr Radmila Živković, dr Dejan Stanojević (“Merkur“ Vrnjačka Banja), Nataša Ranitović, direktorka projekta i drugi.
Konferencija traje jedan dan i održava se 22. novembra 2011. godine u Hotelu M u Beogradu, sa početkom u 9.00 h.