U prepunoj sali hotela „Radisson Blu Old Mill“ juče je uspešno održan XII Forum hotelijera sa međunarodnim učešćem, u organizaciji redakcije časopisa „Turistički svet“, Udruženja za turizam PKS i Univerziteta Singidunum.

 

Kao i prethodnih godina, Forum hotelijera okupio je mnogo uglednih gostiju, predstavnika hotelske industrije, prateće privrede i akademske elite. Bila je to prilika za druženje, B2B susrete, ekskluzivne prezentacije, poput prve javne prezentacije elitnog hotela „Tornik“ na Zlatiboru, najvećeg hotelskog projekta kompanije „ALCO Group“ u 2016. godini, i prezentacije projekta studentkinja beogradskog Ekonomskog fakulteta pod nazivom „Belgrade Backstage Hotel“, koji je ove godine osvojio prvu nagradu na međunarodnom takmičenju studenata hotelijerstva u Zagrebu.

Kruna bogatog programa bilo je proglašenje „Ambasadora dobre usluge 2015″.

Hotel „Crowne Plaza“ poneo je nagradu Ambasadori dobre usluge 2015. za najuspešniji hotel u Srbiji u 2015. godini po svim parametrima uspešnosti.

Priznanje za Lidera hotelske industrije 2015. je Jelena Šuleić, generalni menadžer hotela „Moskva“ u Beogradu. Najbolji marketing menadžer je Svetlana Kostić iz „MK Mountain Resort“, dok je priznanje „Menadžer recepcije 2015.“ pripalo Danijeli Đurić iz hotela „Prag“ Beograd.

Menadžer domaćinstva 2015. je Jelena Milošević, iz beogradskog hotela „Holiday Inn“, dok je „Wellness menadžer 2015.“ Katarina Milivojević iz hotela „Izvor“ Aranđelovac.

„Chef of the year 2015.“ je Aleksandar Ranković, šef poslastičarnice hotela „Sloboda“ Šabac.

„Novi kvalitet u 2015.“ je nagrada koja ostaje u rukama hotela „Radisson Blu Old Mill“ – Beograd, dok je priznanje za najbolji marketing tim otišlo u hotel „Square Nine“ Beograd.

„Golden letter for 25 years of duration & quality“ osvojio je hotel „Hyatt Regency Belgrade“ za 25 godina trajanja i posvećenosti visokim standardima poslovanja, „Zlatnu povelju“ dobio je hotel „Jele“ – Ježevica za 15 godina kontinuiranog rada

Partner hotelske industrije 2015. u oblasti obrazovanja je Visoka turistička škola u Beogradu, u privredi kompanija SGS, dok je nagrada „Medijski partner hotelijera 2015.“ dodeljena poslovnom portalu „eKapija“.

„Press zvezdica 2015.“ pripala je hotelu „Zepter“ u Beogradu, što su dobili kao priznanje za kvalitet odnosa sa medijima.

Izvor: eKapija